Budavári Fülöp tiszta vizet öntött a pohárba - ifaktor
Budavári Fülöp egy szürke háttér előtt áll fekete zakóban

A közkedvelt influenszer, Budavári Fülöp szerette volna tisztázni az őt ért negatív kritikákat, amit legújabb Instagram-posztjában meg is tett.


Fülöp kissé csalódva teszi közzé, hogy gyakran kapja meg a mondatot, miszerint:

„Neki csak megszületnie volt nehéz."

A véleményvezér elmondja, hogy a tévhitek ellenére, az ő családja nem volt mindig jómódú. Gyerekkorát egy vidéki panellakásban töltötte. Szülei iránt pedig megbecsülést érez amiatt, hogy lehetőségeikhez képest mindent megadtak neki, amit csak tudtak.

Budapestre való felkerüléséről is őszintén ír, kifejtve, hogy a fővárosba való érkezésekor sem volt minden fenékig tejfel:

„Mikor felkerültem Budapestre nem ismertem itt senkit és pénzem sem igazán volt. Eleinte heti 10.000 Ft-ból gazdálkodtam itt. Mindent magamnak kellett megteremtenem, felépítenem amiért a mai napig keményen küzdök."

Fülöp sokat dolgozik, edz és tanul is. Ezek számára elengedhetetlen dolgok ahhoz, hogy mindig több és több legyen.

Ugyan elmondása szerint sokszor hall magáról vicces pletykákat, de próbál nem törődni velük, mert sikerének záloga mindig is a kemény munka volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!