Budavári Fülöpöt megzsarolta egy barátja - ezzel fenyegeti - ifaktor
Budavári Fülöp fehér ingben és fekete zakóban áll

A Sztárban Sztár online műsorvezetője, Budavári Fülöp komoly fenyegetést kapott egy egykor még barátjának hitt személytől.


Az influenszer Instagram-oldalán mesélte el követőinek, hogy egy barátjának vélt személy megzsarolta őt, méghozzá azzal, hogy publikálja a róla készült kompromittáló fotóit.

Fülöp úgy döntött, hogy nem hagyja magát zsarolni és a dolgok elé megy. Így megosztotta ő maga a róla készül humoros fotókat, sőt, egy Instagram-oldalt is létrehozott, ahol követői jókat derülhetnek a róla készült vicces képeken. Az oldalt ide kattintva látjátok.

,,Néhány napja egy volt régi ‘jó barátom’ megfenyegetett azzal, hogy megosztja néhány előnytelenül sikerült képem, ezért arra gondoltam, hogy ezt megelőzve inkább megteszem én, hiszen ebben nincs semmi szégyellnivaló. Mind emberek vagyunk, emberi pillanatokkal"

- írta bejegyzésében Fülöp, majd megmutatta követőinek az oldalt, amit létrehozott, hogy a róla készült humorosabb képeken derülhessenek, ha esetleg rosszabb napjuk van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!