Az ismert DJ óriásit esett a pultról, de a buli folytatódott - ifaktor
Steve Aoki szemüvegben egy koncerten

Steve Aoki gyakran felmászik a pultra, hogy onnan szórakoztassa közönségét, de most hatalmasat borult egy rossz lépés következtében.


Steve Aoki a világ egyik leghíresebb lemezlovasa. Imádja bevonni és szórakoztatni a közönséget a maga sajátos módján. Szinte majdnem minden alkalommal előkerül egy torta is, amit egy általa szimpatikusnak vélt ott szórakozó arcába dob. Most a DJ az egyik megőrülése után, le szeretett volna jönni a pultról, de csúnyán mellé lépett.

Éppen a floridai Hollywoodban koncertezett, amikor szokásához híven felmászott a színpadra egy kis szórakoztatásért. Sajnos egy rossz lépést követően azonban leesett. Több ember is megjelent, hogy azonnal segítsen neki felállni. Szemmel láthatólag meg is ütötte magát, hiszen végig a könyökét és az alkarját nézte.

www.tmz.com

A videót ide kattintva tudod megnézni!

Természetesen profi módjára viselkedett az esés ellenére is, így Aoki amint realizálta, hogy nincs gond, tovább folytatta a szórakoztatást és az ugrálást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!