Dopeman csúnyán beszólt ByeAlexnak - ifaktor
Dopeman a bíróságon sétál
Dopeman eléggé megsértette ByeAlexet, amikor a rapper nyilvánosan megkérdőjelezte az X-faktor mentor szakmai hozzáértését, továbbá egy versenyzőjét is minősítette.

Súlyos konfliktus kerekedett ki Dopeman és ByeAlex között. Az egész vita, akkor kezdődött, amikor Dopeman Facebook-oldalára írta ki a véleményét Alex mentoráltjáról, Aleeről.

„Alee mai produkciója annak a példája, amikor a gyémántot csiszolás helyett a sárba foglalják. #byalex nem ért a raphez.”

-írta le gondolatait Dopeman.

Azonban ez a kiírás az érintetthez is eljutott és Alex se hagyta szó nélkül a dolgot. Úgy tűnik, hogy Alexnek már kezd elege lenni abból a sok bántásból, amit az utóbbi időben a közösség oldalakon kap. Az idei X-faktor határozottan nem tetszik a nézőknek és ennek folyamatosan hangot is adnak.

„Látom te is beálltál a sorba a szapulásommal. A dal egy hangjához és egy sorához sincsen közöm. Ezt a dalt ő találta ki. Ja és 16 éves. Tudom amúgy nem értek semmihez, de te hány éve is nem csináltál semmi sikereset? 20?”

-írta Alex, Dopeman bejegyzéséhez.

Ezután Dopeman újra írt az énesnek, ezúttal egy bocsánatkérésnek tűnő beszólás képében:

„Az RTL-től nem lesz jobb a füled, csak az ismertséged nagyobb. Félre ne érts, mikor a kedvesemért b*szogattak, kiálltam melletted, mert az őszinte és igazi volt. Ez a rappelés meg így nem az, mert ez Te NEM vagy. Ennyi. Elnézést, ha megbántottalak. Örökké tartó hatalmas sikereket neked… Namaste”

Ehhez a kijelentéshez ByeAlex csupán már csak, annyit fűzött hozzá, hogy ő sosem mondta magáról, hogy rapper lenne. Továbbá egyetlen egy rap dala sincsen, de ugyanakkor számos sikeres produkcióhoz volt már köze.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!