ByeAlex nem akar leállni: ezúttal egy emo-tetkót varratott magára - ifaktor
ByeAlexx grillz fogsorral.
ByeAlex az utóbb időben nem igazán foglalkozik – habár talán eddig sem nagyon tette – azzal, hogy mi az elfogadott. Sőt! Mintha mostanában még inkább igyekezne kilógni a sorból, mint azt eddig tette.


Az egész a körömfestéssel kezdődött, amelyet látva sok néző ByeAlex nemi identitását kezdte el megkérdőjelezni, de az énekes láthatóan nem törődött ezekkel a kritikákkal – noha azért reagált rá, hogy természetesen ettől még heteroszexuális –, sőt azóta is festi.

Ezután a napokban osztott meg egy képet magáról, amelyen büszkén pózolt egy fogászati beavatkozás után, amelynek hála mintás fogsora lett, ami az ún. grillz nevet viseli.

Az X-Faktor mentora egy arany-swarovski fogdíszt csináltatott magának, amit állítása szerint már régóta tervezgetett.

A legújabb bejegyzésében pedig egy újabb tetoválást (ugyanis már több is díszíti a testét – a szerk.) varratott magára, amelyen az „emo" felirat látható.

Az emo kifejezés a 80-as években lett elterjedt és eredetileg a hardcore punk zene egyik ágát értették alatta, azonban később ez egyfajta életmóddá vált, amelyet a kinézet és az öltözködés inspirált és jelzett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!