ByeAlex meglepő vallomása: továbbtanulásra bíztatja követőit - ifaktor
ByeAlex rózsaszín pulcsiban és fehér sapkában.
ByeAlex mostanában igencsak aktív a közösségi oldalain – főként, ami a botrányokat illeti. Talán éppen ezért lehet meglepő, hogy ezúttal egy kifejezetten tartalmas bejegyzést szentelt az érettségiző diákoknak.


Alex lényegében továbbtanulásra bíztatta a most érettségiző fiatalokat. Intelmeit már csak azért is vehetjük komolyan, mivel jómaga is diplomás ember (korábban újságíróként dolgozott – a szerk.).

„tegyétek oda azt az érettségit fiatalok! aztán tünés egyetemre, főiskolákra; továbbtanulni! legyetek okosak, határozottak, műveltek. butának lenni nem erény; tudjátok van az az öreg (sir francis bacon) közhely, miszerint a >>tudás hatalom<<? na… ez nem f@szság srácok! életem legemlékezetesebb évei az egyetemi évek. elértem az életben, amit szerettem volna. nem cserélnék senkivel és semmi másra; de arra, hogy végül nem csak érettségim, de diplomám is lett: büszke vagyok. a sok olvasás-tanulás nélkül nem lennék az, aki vagyok. és én az érettségi évében, és az arra való felkészülés alatt jöttem rá, hogy nem akarok idióta lenni. mert van az másik közhely, hogy >>nem mindegy az, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik…<< én az előbbi akartam végül lenni. drukkolok értetek végig!”

– írta az X-Faktor mentora a Facebook-oldalán.

A 2022-es érettségi időszak hétfőn startolt el. A diákok elsőként magyar nyelv és irodalomból adnak számot a tudásukról. Két év kihagyás után ismét megtartják a szóbeli vizsgákat is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!