ByeAlexet Maluma koppintotta, az Omegát meg Kanye West - ifaktor
Maluma ByeAlex Omega Kanye West

Maluma hajában, Kanye West zenéjében voltak ijesztően hasonló, vagy ugyanolyan stilisztikai elemek, mint ByeAlexé, vagy éppen az Omegáé.


ByeAlex mindig tudta, hova nyúljon ha épp új divatba akar kezdeni. A legutóbbi X-Faktor élőshowban úgy döntött, hogy egy piros, félbe tört szívet festet a hajába. Azonban arra senki sem számított, hogy a világsztár előadó Maluma, egy nappal később ugyanilyen szívvel a fején jelenik meg.

Ugyanakkor nem csak Maluma az, akit szóba hoztak hazai előadó koppintásával, ugyanis egy jó pár éves sztori, de Kanye West csúnyán megütötte a bokáját, amiért az Omega egyik slágerét másolta le.

Kanye West a New Slaves című számában 85 másodpercnyi anyagot használt fel Presser Gáborék slágeréből, a Gyöngyhajú lányból. Ezért egy hosszantartó per vette kezdetét, melyben a sértett fél, 2,5 millió dollárt, azaz 720 millió forintot követelt a világsztár rappertől, kártérítésként.

Akkor Presser azt mondta:

„Örülök, hogy véget ért az ügy, de a zárt megállapodás miatt, nem nyilatkozhatok róla.”

Ugyanakkor a Bors egyik informátora megtudta, hogy közel sem ekkora összeget sikerült legombolni Kanyeról Presseréknek. A 2,5 millió dolláros összeg helyett, mindössze 100 ezer dollárt (29 millió forint) fizetett West. Ez a pénz több felé oszlott, ugyanis a dalnak több szerzője is volt. Az egyik felét a kiadó kapta az összegnek, míg a felének a fele Presserhez és Adamis Annához ment, míg a másik fele hét további részére oszlott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!