Követői cifra megjegyzésekkel illették ByeAlex új frizuráját - ifaktor
ByeAlex kabátban és napszemüvegben

ByeAlex a napokban úgy döntött, hogy megszabadul szőke hajától, amit egy teljesen kopasz frizurára cserélt. A kommentelők azonnal megérkeztek.


A TV-nézők jól ismerhetik már ByeAlex stílusát és hogy mindig képes meglepni a közönséget. Az X-Faktor zsűrije az adás alatt is szinte napról-napra változtatta díszes hajkoronáját. Legutóbb szőke stílust dobott magára, amit mostanra meg is unt. Így lett, hogy tegnap Alex egy kopasz képpel jelentkezett Facebookon és a látvány megindította a követői fürge ujjait.

A kiakadás tárgya egyértelműen a számukra ízléstelennek vélt frizura, de sok más dolgot is belecsempésztek fondorlatos megjegyzéseikbe az emberek. Volt aki Alex fejét egyenesen a saját „zacskójához” hasonlította.

„A zacskóm most pont ilyen lett egy kis igazítás után! ”
„Csak azért nem szurom ki a szemem, mert ezt a képet láttam volna utoljára ”
„Mint egy bőrtöntöltelék ”

Valaki egyenesen a Halálos Iramban sztárjához Vin Dieselhez hasonlította Alexet.

„Vin Diesel”

tette hozzá a kommentelő.

Azonban még mindig a lányok körében nagy népszerűségnek örvend a magyar énekes, így számos olyan kommentet is találhatunk, ahol istenítik őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!