ByeAlex szerint ez a legjobb megszólalása az X-Faktorban - ifaktor
ByeAlex és Alee az X-Faktorban.
ByeAlex már 2016 óta az X-Faktor mentora, mégis a mostani évadban találta meg eddigi kedvenc megszólalását.


ByeAlex mindig is a mértékletességet, a nyugalmat és az átgondoltságot képviselte a mentorok között. Alex általában kivárja a sorát, de ettől függetlenül a véleményét egyszerűen, határozottan fogalmazza meg a műsorban.

Nos, ehhez képest a kedvenc megszólalása már-már „Szikorai" magasságokban jár, hiszen anno az R-GO énekes volt az, aki rendszeresen különböző hasonlatokkal igyekezett hatást gyakorolni a versenyzőkre.

A ByeAlex és a Slepp frontembere éppen az idei X-Faktor első élő showjában fogalmazott meg egy kritikát a The Palace zenekarral szemben, amelyet azonnal a személyes kedvencének választott a mentor.

Gáspár Laci tett egy félmondatos említést arra, hogy a The Palace növényi tejet és kakaót iszik (ezzel próbálta meggyőzni a köztudottan vegán Puskás Pétert, hogy adjon széket a bandának – a szerk.), amit Alex a saját értékelésénél fel is használt.

„Én azt gondolom, hogy a Rock&Roll-hoz pont nem tej és kakaó kell, hanem egy kis vodka"

– érkezett a kritika a mentortól, aki nem adott széket és végül a banda ki is esett a műsorból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!