ByeAlex dühöng a meztelen fotójuk miatt - ifaktor
ByeAlex  és baránője, Jamina.
ByeAlex a hivatalos Facebook-oldalán dühöngte ki magát, miután a bulvár felkapta a meztelen fotóját új kedvesével, sőt fel is jelentették őket.


„tegnap - egyébként kis hezitálás után - kiraktam a szerelmemmel egy tükör előtt ölelkezős képet, amin ugyan jóllehet nem volt rajta felső és rajtam sem: az ég világon SEMMI nem látszódott. se cici se semmi. de még csak az én mellkasom sem. annyi volt a fotón, hogy két ember, egy férfi és egy nő szeretik egymást. és hát meztelenül a legjobb megölelni a szerelmünket. akkor van a legjobban-legközelebb”

– kezdte ByeAlex a bejegyzését.

Az énekes elmondása szerint már hozzászokott ahhoz, hogy a bulvár minden hasonlót felkap – sőt megkerüli a kép felhasználására vonatkozó határozott tilalmat is –, ám most még jobban feldühítette az, hogy többen jelentették a fotóját a Facebookon.

„addig jelentgették a fotót arra hivatkozva hogy >>szexuálisan ajánlkozunk<< rajta, hogy az insta törölte. igen? tényleg? egyet garantálok: nem akarunk másokkal szexuális tevékenységet folytatni, mivel mi egymást imádjuk!”

– jelentette ki határozottan az énekes, aki igencsak lesújtó véleménnyel van az emberekről, hiszen szerinte megy az „irigység, bigottság, kisebbségi komplexus, gonoszság, patkánykodás” közöttünk.

„legyünk már őszinték! mi van a képen? egy nő és egy férfi öleli egymást szerelmesen, semmi szexust nem sugallva vagy mutatva. meztelenül, ahogy anyánk is világra hoz bennünket… ui: ezt közölheti a sajtó ÍGY AHOGY VAN, képpel is!”

– zárta mondandóját az X-Faktor mentora.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!