ByeAlex szerint az idei X-Faktorban hatalmas küzdelem lesz - ifaktor
Azt már megszokhattuk, hogy az X-Faktorban a mentorok egymás között is versenyeznek azért, hogy melyikük mentoráltja fogja megnyerni a tehetségkutatót.


ByeAlex szerint a tízedik jubileumi évad ebből a szempontból is különleges lesz, hiszen minden eddiginél parázsabb csatára számíthatunk a hétvégén kezdődő évadban.

„bébik! úgy tippelem - mivel én már ismerem a versenyzőinket -, hogy ez az idei @xfaktorhun évad lesz a legba**atósabb küzdelem a mentorok között! KIVEL LESZTEK? emojireakciókat csapassatok!"

– írta Alex az Instagram-oldalán.

Persze az első adások, vagyis a válogatók alkalmával még a humorosabbnál humorosabb (és rosszabbnál rosszabb) produkciók fognak vélhetően uralkodni – egy-egy óriási meglepetéssel, amikor eláll a lélegzetünk, mert meghallunk egy parádés éneklést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!