ByeAlex szerint az idei X-Faktorban hatalmas küzdelem lesz - ifaktor
ByeAlex és Gáspár Laci az X-Faktorban.
Azt már megszokhattuk, hogy az X-Faktorban a mentorok egymás között is versenyeznek azért, hogy melyikük mentoráltja fogja megnyerni a tehetségkutatót.


ByeAlex szerint a tízedik jubileumi évad ebből a szempontból is különleges lesz, hiszen minden eddiginél parázsabb csatára számíthatunk a hétvégén kezdődő évadban.

„bébik! úgy tippelem - mivel én már ismerem a versenyzőinket -, hogy ez az idei @xfaktorhun évad lesz a legba**atósabb küzdelem a mentorok között! KIVEL LESZTEK? emojireakciókat csapassatok!"

– írta Alex az Instagram-oldalán.

Persze az első adások, vagyis a válogatók alkalmával még a humorosabbnál humorosabb (és rosszabbnál rosszabb) produkciók fognak vélhetően uralkodni – egy-egy óriási meglepetéssel, amikor eláll a lélegzetünk, mert meghallunk egy parádés éneklést.

Ezt azóta láthattuk is már, hiszen a válogatók első napján Csobot Adél és Gáspár Laci keményen egymásnak esett, ugyanis nem értettek egyet egy jelentkező sorsában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!