ByeAlexet minden bejegyzése alatt koncertjével zaklatják - ifaktor
ByeAlex koncerten mikrofonnal a színpadon
Bizonyára mára mindenki értesült róla, hogy ByeAlex kihátrált a bánki koncertje mögül, mivel nem érezte biztosítottnak a feltételeket az általa elvárt színvonalú koncert megtartásához.


Augusztus 21-én a Bánki-tónál lépett volna fel ByeAlex és a zenekara, az énekes azonban a nem megfelelő technikai körülményekre hivatkozva nem tartotta meg a koncertjét. A történtek kapcsán az énekes és a rendezvény szervezői is megosztották az álláspontjukat.

Az X-Faktor mentorát az elmaradt fellépés miatt azóta is támadások érik. Emiatt egy hosszabb bejegyzést fogalmazott meg, de ennek ellenére is minden posztja alatt az elmaradt bánki koncerttel zaklatják Alexet.

„Akkor most reagálok 1x és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem, mert fo*ok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban!"

– írta a bejegyzésében – többek között – a frontember.

Alex azóta két bejegyzést posztolt: egyet a Budapest Parkos koncertjéről és egyet pedig a következő napok fellépéseiről.

Mindkettő alatt a bánki esetet hozzák fel a kommentelők.

„Bezzeg ahol csak egy muskátli volt ott át már nem volt jó . Tavasszal meg majd remegtek hogy legalább egy művelődési házba felléphessél a H&M és cipőbe. Szégyeld magad..."
„Milyen jó lett volna, ha Bánkon is csapsz egy kisebb bulit! Szégyelld magad. És még nem is reagálsz a sok ember felháborodására! Van, aki elég messziről jött el az, hogy hallgasson téged.. Szégyen vagy"
„Ezek közül melyiket mondod le megint nevetséges indokokra hivatkozva?"
„Vártam volna én is tegnap… Lelkes új rajongóként egy gyönyörű helyszínen….de ezek után én egy métert sem megyek, nem szeretnék egy újabb csalódást"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!