Az American Idol 17 éves döntőse végzetes balesetet okozott - ifaktor
Caleb Kennedy egy gitárt tart a kezében

Caleb Kennedy az American Idol legutóbbi szériájának döntőse, ismeretlen körülmények között egy ház garázsába csapódott, ahol egy ember is tartózkodott.


Caleb Kennedy az idei American Idol tehetségkutató verseny döntősét letartóztatták, amiért egyelőre ismeretlen körülmények között, gépjárművével egy idegen házba hajtott. A garázsban amelyet csúnyán letarolt, a ház egyik lakója tartózkodott, akit az autó úgy a falhoz nyomott, hogy belehalt súlyos sérüléseibe.

A fiatal amerikai énekest az esetet követően letartóztatták és a rendőrségen marad mindaddig, míg az ügyét és a baleset körülményeit kivizsgálják. Fontos megjegyezni, hogy arról a fiúról van szó, akit egy tinédzserkori videója miatt, egész Amerika meghurcolta. A videón Caleb látható, ahogy egyik barátjával Ku Klux Klán stílusú maszkot viseltek.

A videók és botrányok miatt kilépett, majd visszatért és olyan énekléssel kápráztatta el a zsűrit hétről-hétre, hogy végül a döntőbe jutott, ahol a második helyet sikerült megszereznie. A baleset körülményeit egyelőre vizsgálják a rendőrök. Lehetséges, hogy az énekes drogot és/vagy alkoholt fogyasztott a volán mögé ülését megelőzően.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!