Higiéna helyett, inkább erős maradna Cameron Diaz - ifaktor
Cameron Diaz bort iszik egy barátnőjével

Cameron Diaz nem csak a sminket, de még a rendszeres mosakodást is elhagyta, hiszen számára ez nem prioritás jelenleg.


Cameron Diaz úgy hiszi, hogy nem a higiénia, hanem inkább a mentális erősség az, amire összpontosítani kell. A 49 éves színésznő kilépett Hollywoodból, felhagyott a filmkészítésekkel és új hobbijának, a borkészítésnek él. Elmondása szerint pedig felszabadította lelkét, hogy nem kell már többet a filmiparban dolgoznia.

"Teljes mértékben áldozata vagyok azoknak a társadalmi problémáknak – a tárgyiasításnak és a kizsákmányolásnak –, amelyeknek a nők ki vannak téve. Volt idő, amikor bedőltem ezeknek. Nehéz nem így tenni, nehéz úgy tekinteni magadra, hogy közben nem mások szépsége alapján ítélkezel magad felett. Ez az egyik legnagyobb változás az életemben. Az elmúlt nyolc évben, csajszi, megvadultam. Olyan vagyok, mint egy vadállat, egy bestia."

Ezek után pedig arról is nyilatkozott, hogy mennyire tartja fontosnak külsejét és azóta, hogyan változtak meg a szépítkezési szokásai.

"Nem foglalkozom ilyesmivel. Szó szerint ez az utolsó dolog, amire a mindennapokban gondolok – hogy hogy nézek ki. Nem, tényleg nem csinálok semmit, az arcomat sem mosom meg soha. Kozmetikumokat sem használok; most éppen nem azt az időszakomat élem, amikor lenne erre energiám. Nekem az a fontos, hogy erős maradjak. Ez a legfontosabb."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!