Szakított egymással Camila Cabello és Shawn Mendes - ifaktor
Shawn Mendes és Camila Cabello
Hollywood egyik kedvenc álompárja, Camila Cabello és Shawn Mendes szakított. Most azt is elárulták, hogyan élik meg az elválást.

Camila Cabello és Shawn Mendes két éve alkottak egy párt. Hivatalosan az MTV Video Music Awardson vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Itt adták elő Señorita című duettjüket. A páros között szinte, olyan ritka harmónia volt, amit minden rajongó megirigyelt és egyből mindenki szívébe belopták magukat.

​Most viszont állításuk szerint közösen döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább kapcsolatukat. Úgy tűnik, békés szakításon mentek keresztül és most már csak barátokként tekintenek egymásra. Camila és Shawn Instagram-történetünkben tudatták a hírt a nagyvilággal:

„Hé, srások, úgy döntöttünk, véget vetünk a romantikus kapcsolatunknak, de az egymás iránti szeretetünk az erősebb, mint valaha volt. A kapcsolatunkat legjobb barátokként kezdtük el és továbbra is legjobb barátok maradunk. Nagyon nagyra értékeljük a támogatásotokat a kezdetektől a tovább lépésig.
Camila és Shawn"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!