Újabb világhírű színész utazott Budapestre - ifaktor
Can Yaman

Can Yamant egy rajongójának sikerült elcsípnie a fővárosban.


A török sorozatok népszerű sztárja, Can Yaman hazánkba utazott. Azt pontosan egyelőre nem tudni, hogy magánjellegű a budapesti látogatása van esetleg hasonlóan több sztárhoz is egy forgatásra érkezett-e ide.

Egy rajongójának adódott alkalma személyesen is találkozni a világsztárral és egy közös videót is készíteni vele. A felvételen Can egy fekete terepjáróból száll ki feltételezhetően egy szálloda előtt. A színész ezután mosolyogva készített közös fotót a rajongójával, továbbá egy aláírást is átadott neki.

@orsa1017 Can Yaman Budapesten🇭🇺❤️ @Borsa Brown ❤️❤️ #canyaman #borsabrown #aszikla #❤️🙏 ♬ I Lost You - Radio Edit - HAVANA

Világsztárok Budapesten

Can Yaman mellett idén nyáron ellepték Budapestet a világsztárok. Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy Zendaya mellett párja, Tom Holland is Budapestre utazott. Illetve Timothée Chalamet is Magyarországon tartózkodik a Dűne második részének forgatása miatt, azonban a színész előszerettél kirándul a fővárosban, amikor ideje engedi és nemrég a Sziget fesztiválon bulizott Dua Lipa koncertjén. Az egyik legnagyobb európai fesztivál többi színvonalas fellépői közé tartozik még Justin Bieber és Calvin Harris is.


Ne hagyd ki!