Caramel nagy áldozatot tesz kislányáért - ifaktor
Caramel kislányával ül egy szobában egy zöldes fotelben.

Nem kis változáson ment végig az elmúlt időszakban Molnár Ferenc Caramel.


Több mint tíz kilótól szabadult meg az énekes-írta meg a Blikk. Negyvenedik születésnapjának közeledtével komolyan elhatározta, hogy le akar fogyni, hiszen az egészsége romolhatott volna meg, ha nem vetett volna gátat hízásának.

Így beszélt célkitűzéseiről az énekes:

„Három-négy hónapja jött a gondolat, hogy jó lenne újra odafigyelni magamra. Elkezdtem megválogatni, hogy mit eszem, nem fogyasztok tejterméket, állati eredetű élelmiszert, nehéz húsokat, de péksüteményt, cukrot sem."

Azt is kiemelte, hogy ha teheti, akár heti négyszer vagy ötször is edzőterembe jár, hogy égesse kalóriáit. A kemény munka eredménye nem maradt el és Caramel hamar meg is érezte a testmozgás előnyeit.

Az énekes mérlegre sosem szeretett állni, mert számára inkább az alakja és a közérzete élvez előnyt, nem pedig a számok. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak is érzi magát jelenlegi életmódjával.

Caramelnek a családja miatt is rendkívül fontos, hogy jó egészségben maradhasson. Erről így fogalmazott:

„Nekem a család miatt is nagyon fontos az egészségem, egy picit kevesebb kilóval is már sokkal jobban tudok játszani a kislányommal, a nyaraláson sem mindegy, hogy a tengerparton fel tudom-e dobálni a magasba, mert szeretném."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!