Cardi B öngyilkos akart lenni, miután megvádolta egy blogger - ifaktor
Cardi B és Tasha K egymás mellett

Tasha K blogger ellen, aki valótlan dolgokat állított a világsztár Cardi B-ről, jelenleg is bírósági tárgyalás folyik.


Cardi B életének egyik legmeghatározóbb élménye volt, amikor egy Tesha K nevezetű blogger, olyan valótlan dolgokat állított róla, melyek futótűzként terjedtek az interneten. Ekkor kétségbeesésében úgy gondolta a rapper, hogy véget vet saját életének.

Egy negatív élmény is olykor meghatározó tud lenni, pláne ha ilyen mértékű az ügy. Cardi ügyének tárgyalása csütörtökön történt meg, ahol a rapper is beszélt, mit érzett mikor megtudta, hogy miket mond róla Tasha.

„Öngyilkos akartam lenni, mikor ezeket megtudtam.”

Tasha 2018-ban és 2019-ben videókat készített, amikben elmondta, hogy Cardi prostituált és megannyi strici által futtatva van. Az elmondások alapján a bloggert szíven ütötte, mikor kézhez kapta a bírósági idézését.

A bíróságon Cardi ezeket is elmondta:

„Depresszióban éreztem magamat és megtörtem. A férjemmel sem akartam lefeküdni.”

Ez az egész akkor robbant ki, mikor férjével a Migosból ismert Offsettel első közös gyermeküket várták. Elmondása szerint akkor úgy érezte, hogy nem érdemli meg a gyerekét.

Cardi ügyvédje elmondta, hogy amikor meglátta ezeket a videókat, azt gondolta magában, hogy „csak egy démon képes erre.”

A tárgyalás jelenleg is folyamatban van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!