Cardi B szeretné kifizetni a Bronxi áldozatok temetését - ifaktor
Cardi B kék ruhában egy díjátadó gálán

17 ember veszítette életét füstmérgezésben, miután New Yorkban az egyik Bronx-i társasház kigyulladt. Cardi B reméli, hogy legalább a költségek miatt nem kell aggódjanak a családok.


17 ember, köztük egy 2 éves és 7 másik idősebb gyermek veszítette életét a január 9-i épülettűzben, amely New York város egy városnegyedében, Bronxban ütött ki. Köztudott, hogy Cardi B híres amerikai rapper, ugyanebből a negyedből származik, ezért most felajánlotta, hogy kifizetné minden egyes áldozat temetésének teljes költségét.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy Bronxból jövök. Rengeteg családtagom és barátom van, aki most is ott él és ott dolgozik.”
„Amikor meghallottam, hogy mi történt, tudtam, hogy tennem kell valamit ezekért az emberekért.”

tette hozzá Cardi.

„El sem tudom képzelni azt a fájdalmat és kínt amit az áldozatok családjai most átélnek, de remélem, hogy legalább a költségek miatt nem kell, hogy aggódjanak. Ugyan szeretteiket temetik el, de az idő előrehaladtával enyhülni fog ez az érzés. Minden emberért imádkozom és minden áldozat családtagjainak pedig részvétemet küldöm.”

New York városa egy alapítványt is létrehozott azért, hogy támogassa az áldozatok családjait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!