Cardi B ezzel a műsorral szórakoztatta párját és barátait - ifaktor
Cardi B fehér trikóban

Szinte mindennapos, hogy Cardi B-t rengetegen figyelemmel kísérik, de a tánc amit most lejtett, lehet még őt is zavarba hozta utána.


Cardi B Miamiban bulizott és ha már ott volt, meg kellett adni a módját, hogy hír legyen belőle.

Miamiban egy buli a rappernél felesekkel kezdődik, aztán pedig mikor a gátlások feloldódnak, jöhet a hatalmas fenekét minden ízben megmozgató twerk tánc is.

Sokan a sztárok közül, inkább csak a saját barátaikkal lógnak, mikor egy ilyen szórakozóhelyre mennek. Cardi velük ellentétben imád nyitott és közvetett lenni rajongóival és celeb barátaival, így nem véletlen, hogy egy tucat ember vette körül, miközben éppen a fenekét rázta.

Amikor pedig Cardi az autó felé indul, még egy kis csipetnyi latin mozgást belevitt a távozással járó mozgás mechanikájába, így még pikánsabbá tette ezt a néhány másodpercet.

Cardinak joggal volt oka ünnepelni, hiszen a Playboy bejelentette, hogy megválasztják őt, mint első kreatív tanácsadót, hogy így segítse a céget, kiszolgálni az olvasók és követők igényeit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!