Celeb vagyok, ments ki innen!: Nádai Anikó is szerepelni fog? - ifaktor
Nádai Anikó szemüvegben fogja a kutyáját, fehér ingben

A napokban a népszerű műsorvezetőnő, Nádai Anikó Instagram-oldalán egy sejtelmes fotót posztolt, amiből követői arra következtettek, hogy a sztár is szerepelni fog az RTL Klub nagy sikerű reality műsorában, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.


A műsor rajongói már nagy izgalommal várják, hogy több év kihagyás után milyen lesz újra látni a televízióban a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorát. Az eredeti műsorvezetőknek, Sebestyén Balázsnak és Vadon Janinak különösen örültek a rajongók.

Arról azonban még csak tippelgetni tudunk, hogy kik lesznek a celebek, akik küzdenek az esőerdőben az első helyezésért. Nádai Anikó posztjából pedig arra következtettek a sztár követői, hogy ő lehet az egyik, aki elutazik az esőerdőbe.

,,Egy nagyon érdekes és izgalmas "útra" indulok. Hamarosan mesélek. Szurkoljatok értem ❤️🤞🏻😘
Köszönöm, hogy mindenben támogatsz és mellettem vagy @hagymaa"

- írta bejegyzésében sejtelmesen Anikó.

,,Nagyon szurkolok erteed!"
,,Csak nem ….A celeb vagyok ments ki innen….Műsor forgatására indulsz"

- érkeztek a kommentek Anikó bejegyzéséhez, amikre egyelőre nem reagált a műsorvezetőnő, mi azonban izgatottan várjuk, hogy kiderüljön az igazság.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!