Céline Dion betegsége miatt mondta le koncertjeit - ifaktor
Céline Dion fekete fehér képen mosolyog

Az már biztos, hogy az amerikai koncertjeit elhalasztja a világhírű énekesnő Céline Dion, de nyitott kérdés, hogy az európai turnét megtartja-e?


Céline Dion akkor turnézott utoljára, mikor beköszöntött a koronavírus. 2020-ban számos koncerten és fellépésen szerepelt, amit most megismételt volna. Azonban egy nem várt betegség arra kényszerítette, hogy lemondja a március 9 és április 22 közötti időpontra tervezett turnéját.

A turné keretein belül Európába is jönne az énekesnő, de egyelőre még nem tudni, hogy bevállalja-e. Ugyanis súlyos izomgörcsök gyötrik, melyeken csak gyógyszeres kezelésekkel képes enyhíteni. Egyelőre a május 25-i Birminghamben megrendezésre kerülő koncertet még nem mondták le, de benne van a pakliban.

„A tavaszt a gyógyulással kell töltenem. Azt reméltem, hogy mostanra már jól leszek, de azt hiszem, türelmesebbnek kell lennem, követnem kell az orvosaim által előírt életmódot. A turnéval járó szervezési és előkészületi munkák miatt most kellett döntenünk arról, hogy mi lesz két hónap múlva. Boldog leszek, ha majd egészségesen visszatérek, és mindannyian magunk mögött hagyjuk a világjárványt. Alig várom, hogy újra színpadon állhassak!”

nyilatkozta az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!