Chadwik Boseman halála miatt nincs új Marvel-spin-offja - ifaktor
Chadwick Boseman fehér arany keresztekkel kirakott ingben és lepelben áll

Chadwick Boseman tragikus halálának már több mint egy éve, a Marvel pedig úgy gondolta, hogy elárulja, milyen spin-offja lehetett volna a nem rég megjelent „What If" című animált sorozatuknak.


A Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy a most megjelenő „What If" című animációs sorozatuk spin-offja már az asztalon volt, ekkor viszont Chadwik Boseman elhunyt.

A fent említett animációs sorozat a Disney+-on látható, amiben Boseman utolsó szereplése látható T'Challaként. Bryan Andrews a sorozat rendezője a Varietynek elmondta, hogy eredetileg nem volt tervben, hogy tovább bővítik T'Challa történetét a Marvel-univerzumban. Lett volna ugyanakkor egy spin-off, ami az alternatív univerzumban szereplő Űrlordot és T'Challat összehozta volna. Ez miatt nagyon izgatott volt a csapat és biztosak abban, hogy Chadwik is imádta volna.

Andrews továbbá azt is elárulta, hogy szerették volna, ha T'Challa a „Galaxis Őrzői"-univerzumban megtalálható lett volna, de Boseman halála óta ezt elvetették. A jövőbéli lehetséges folytatásra pedig úgy válaszolt a rendező, hogy:

„Ki tudja?, Talán egy napon majd."

A vezető forgatókönyv írója a „What If" sorozatnak elmondta, hogy Boseman már képtelen volt bármilyen hanganyagot felvenni a második évadhoz. Nem sokkal az utolsó részt követően elvesztették őt.

„Senki aki a projekten dolgozott, nem úgy tűnt, mintha tudna Boseman betegségéről, de biztosak voltak abban, hogy tudatos szándékában állt T'Challa sztoriján való munka, hiszen rendkívül fontos volt neki."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!