Óva intenek a szakértők Channing Tatum legújabb filmjétől - ifaktor
Channing Tatum egy stadion közepén mosolyog

Channing Tatum legújabb, „Dog” című filmében egy Belga Malinois kutyussal köt rendkívüli barátságot.


Channing Tatum legújabb filmje a „Dog”, még inkább megerősíthető az ember, az állat iránt érzett kötelékét. Ugyanakkor a tenyésztők, kennelek óva intenek attól, hogy bárki csak ennek a filmnek a hatására ilyen fajta kutyát válasszon. Először alaposan körbe kell járni ezt a kutyafajtát, ugyanis nem egy hétköznapi, átlagos családi, hanem kőkemény munkakutyáról van szó a Malinois értelmezésében.

A filmben Tatum egy amerikai rangert, Jackson Briggs-et játssza, aki egy Lulu nevű kutyát visz el gazdája temetésére.

„Az átlagos gazdinak nem szabadna, hogy legyen Belga Malionisa.”

Lulut három különböző Malinois játssza, akik a kis pimaszkodásuk mellett, rendkívüli észjárással rendelkeznek. A szakértők azt mondják, hogy amint a film az egész világot bejárja, annyira népszerű lesz ez a kutyafajta, hogy a kennelek nem fogják bírni a sok rendelést.

Elmondásuk alapján, ahhoz hogy valakinek ilyen fajta kutyája legyen rengeteg fegyelmet, tanítást és munkát kell fordítson a kutyába, hogy olyan legyen, mint amilyennek látják a filmben. Ugyanakkor azt is gondolják, hogy az emberek azt hiszik, hogy a kutyák ugyanúgy egyenlőként vannak megteremtve, mint az emberek.

Mindenkit arra kérnek, hogy mielőtt fejvesztve rohannak a tenyésztőkhöz, mindenképp érdeklődjenek utána, mivel jár, ha egy Belga Malinois-t szeretnének. Semmiképp sem egy otthon ülős, nyugodt természetű kutya, aki akkor is elél 10-12 évet, ha semmi mozgást nem kap, csak otthon babusgatják.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!