Charlie Puth szexuális nyitottsága több mint zavarbaejtő - ifaktor
Charlie Puth egy kabátban pózol

Charlie Puth elmondta, hogy nem tud romantikus kapcsolatot létesíteni egy nővel, ha szól a zene, mert nem tud teljesíteni.


Charlie Puth nem fél a publikum elé állni, hogy elmondja, ő bizony szexmániás. A legkönnyebb dolgok is beindítják, viszont vannak olyan kitételek is, amik miatt határozottan nem tud teljesíteni az ágyban. Ilyen például, ha közben zene szól, ugyanis elmondása szerint automatikusan a dallamra koncentrál és hiába nem akarja, de fejben azonnal elemezni kezdi az éppen lejátszott dal szakmaiságát.

Erről az esetről pedig TikTok-csatornáján is gyakran beszél, ahol több, mint 16 millió felhasználó hallhatta, mitől nem áll fel az énekesnek. Egyszer a Bustle magazinnak konkrétan elmondta, nem áll fel neki, ha szól a zene közben.

„Elemezni fogom a zenét ami a háttérben megy és a kottákat kezdem látni magam előtt, amitől egyszerűen tudok teljesíteni.”

A szexuális területek mellett, azonban rendkívüli csodabogárnak számít a zenei területen. Született tehetség, akinek a zenei érzékét többen méltatták már a szakmából. Szerinte a zene és a szex kéz a kézben jár és a legnagyobb titkát is elárulta. Ez pedig, hogy először a Maroon 5 This Love című számára nyúlt magához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!