Ezért kellett valójában távoznia Charlie Sheenek - ifaktor
Charlie Sheen és Jon Cryer  Két pasi – meg egy kicsiben.
Carlos Irwin Estévez, ismertebb nevén Charlie Sheen 2011-ben távozott élete szerepétől, Charlie Harpertől, akit a Két pasi – meg egy kicsi-ben alakított.


Még 2011-ben hatalmas botrány kerekedett abból, hogy Sheent kirúgták a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatból. Ekkortájt Sheen a legjobban fizetett sorozatszínész volt, aki 1,8 millió dollárt vihetett haza minden egyes epizód után.

2010 végén váratlanul leállt a sorozat 9. évadnak forgatása, ugyanis Sheen elvonókúrára ment. A pletykák szerint korábban egyetlen forgatási nap sem telt el úgy, hogy ne lett volna valami tudatmódosító szer hatása alatt, és ez egy idő után feloldhatatlan feszültséget generált közte és a munkáltatója, a CBS között.

A színész egy idő után otthagyta az elvonót, majd amikor megtudta, hogy nem folytatódik a félbe hagyott forgatás, egy rádióműsorban sértő megjegyzéseket tett a sorozat ötletgazdájára és vezető producerére, Chuck Lorre-ra. Lezsidózta, letolvajozta, ostoba kis fingnak nevezte, és kihívta egy verekedésre.

Nem csoda, hogy ezek után elbocsátották a színészt, aki később a sorozatban testvéré játszó, Jon Cryer-re is sértő megjegyzéseket tett miután nem állt ki mellette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!