Charlie Sheen kislánya meghódítja az OnlyFans-t - ifaktor
charlie sheen lánya vörös ruhában

Egy darabig a színész tűzzel-vassal harcolt az ellen, hogy kislányát egy felnőtt tartalmú oldalon láthassa viszont, azonban ex feleségének sikerült meggyőznie őt.


Charlie Sheen többé nem őrlődik azon, hogy a kislánya regisztrált felhasználója a világ egyik legnagyobb felnőtt tartalmú oldalának, az OnlyFans-nek. Természetesen nem mint látogató, hanem mint modell van jelen a weboldalon.

Sheen az elmúlt időben többször is hangot adott nem tetszésének, miszerint egy 18 éves lány, pláne az ő lánya, ne mutogassa magát ilyen oldalakon. Mostanra azonban villámcsapás szerűen változott meg a véleménye, köszönhetően ex feleségének Denise Richards-nak, aki nem mellesleg Sami édesanyja.

A színész elmondása szerint a volt felesége olyan kardinális pontokat segített megértetnie vele, amiknek köszönhetően el tudta fogadni, hogy kislánya miért hozta meg ezt a döntést. Továbbá el kellett fogadnia lánya álláspontját is, miszerint ő már felnőtt és saját döntései vannak.

Sheen a következőket nyilatkozta:

„Most és mindörökké az a legfontosabb, hogy Sami a szülei egységére támaszkodhasson, miközben az életének egy új kalandja veszi kezdetét. Ettől a perctől kezdve, mindketten támogatjuk őt.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!