Charlie Sheen nem támogatja lánya meztelen fotóit - ifaktor
charlie sheen lánya vörös ruhában

Az színész nem szeretné, hogy lánya OnlyFans oldallal rendelkezzen.


Charlie Sheen lánya, Sami Sheen szerint komoly konfliktust okoztak családjában a az intim fotóinak közzétételei. Míg édesanyja, Denis Richards támogatja Samit, addig édesapja ellenzi a lány OnlyFans oldalát.

A TMZ riportere csütörtökön összefutott Samival a Beverly Hills-i Il Pastaio-ban, és megkérdezték az OF-fiókja mögött meghúzódó szülői támogatásról vagy annak hiányáról.

Sami elárulta, hogy Denise, akinek szintén van OnlyFans oldala is, hihetetlenül támogató volt ezzel kapcsolatban már a legelején. A 18 éves lánya pedig ezért hálás édesanyjának. Ami Charlie-t illeti, ő nem örül lánya új bevételi forrásának. De ennyire közvetlenül nem nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban.

Sami azt mondja, nem igazán bánja, ha az apja haragszik a fizetős oldala miatt – havonta 19,99 dollárt (nyolc ezer forintot) kér 11 600 követőjétől, hogy láthassák a tartalmát –, és elmondja, miért szereti az OnlyFans életét.

Denise is részt vesz az OF akcióban - havi 25 dollárért (tíz ezer forintért) - Sami pedig azt mondja, örül, hogy az anyja erősen vezeti az oldalt. A fiatal lány elismeri, hogy van egy bizonyos megbélyegzés az OnlyFans körül, ami ellen az anyja nemrégiben tiltakozott, és feltehetően ez az oka annak, hogy Charlie nincs ezzel kibékülve.


Ne hagyd ki!