Chert nem zavarja, hogy a sztárok is őt utánozzák - ifaktor
Cher fekete fehér szettben sétál egy házban

Ő egy igazi divatikon! Cher tisztában van vele, hogy a kétrészes szettek iránti vonzódása és az áttetsző ruhák iránti megszállottsága számos vörös szőnyeges megjelenés ihletője volt - és úgy véli, hogy az utánzás a hízelgés legjobb formája.


A 75 éves énekesnő a Vogue-nak elárulta, hogy rajong azért, ha a sztárok a saját szemszögükből veszik át az ő outfitjeit az elmúlt évekből. Kim Kardashiantól kezdve Emily Ratajkowskiig mindenki az ő szettjeit vette alapul vette.

"Nekem tetszik"

- mondta a sztár egy január 4-i, keddi interjúban.

"Látom, hogy az összes fiatal lány olyan dolgokat visel, amiket én egész életemben hordtam. Azt hiszik, hogy ez új, vagy látnak egy képet, és tetszik nekik, ezért megcsinálják a saját verziójukat. Vagy megcsinálják az én verziómat. Ez engem nem érdekel."

Bár Cher emlékezetes ruháinak többsége couture kreáció, az énekesnője és az exe, Sonny nem designer ruhákban kezdték.

"Volt egy olyan megjelenésünk, amit az emberek egyáltalán nem értettek. Nagyon büszkék voltunk a kinézetünkre és a ruháinkra, de nem tudtunk sok show-műsorba bekerülni"

- magyarázta.

"Senki sem csinálta azt, amit mi. Nem voltak stylistok, akik felvettek volna olyanokat, akik ismeretlenek voltak, vagy valami egészen mást csináltak."

A "Believe" énekesnőjének úgy sikerült az egyik legnagyobb stílusikonná válnia, hogy a kezdetektől fogva profi stáb nélkül dolgozott. Bár karrierjét kézzel készített harang formájú nadrágokkal kezdte, végül összeállt Bob Mackie-vel - és a mai napig együtt dolgozik a tervezővel.

"Bob Mackie annyira mindenki előtt járt, és megvolt az a luxus, hogy soha nem érdekelte, mi az"

- mondta a Vogue-nak.

"Soha nem volt túl kevés, soha nem volt túl sok. Mindig el voltam ragadtatva mindentől, amit tőle kaptam. Nem hiszem, hogy valaha is adott olyat, ami ne tetszett volna – talán egy vagy két ruha volt, amitől nem voltam úgy elragadtatva, de az is inkább a színe miatt."

A legemlékezetesebb alkotása a tervezőtől az 1974-es Met-gálán viselt áttetsző ruhája volt. A sztárok az évek során elkészítették a saját verziójukat belőle.

Kim Kardashian például a 2015-ös Met-gálán vett ihletet az ikontól. Miután Roberto Cavalli átlátszó ruháját elkezdték összehasonlítani Beyoncé 2012-ben viselt ruhájával, a Skims alapítója helyre tette a dolgokat.

"A ma esti inspiráció! Cher a legelső Met-gálán! Most találkoztam vele, és elmondtam neki, hogy ez a fotó volt az ihletőm a ma esti ruhámhoz"

- írta akkor az Instagramján.

"Annyira gyönyörű! Annyira boldog vagyok, hogy találkoztam vele!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!