Chiara intim testrészt villantott, ezt írta: menő anyuka vagyok - ifaktor

Az utóbbi időben egyre több kompromittáló fotót oszt meg közösségi oldalán az olasz származású divatmodell, Chiara Ferragni. Ezúttal már nem csak melleit villantotta meg.


Korábban már megírtuk, hogy a modell egy étterembe is melltartóba ment el, majd később olyan ruhát viselt, aminél mellbimbóját csupán egy érme takarta. Ezúttal egy szál csipkebugyiban pózolt, ami nem kicsit átlátszó.

Természetesen, ha túl durva lenne a fotó, akkor az Instagram már régen letiltotta volna azt. Azonban szerintünk édesanyaként ez már talán átmegy egy bizonyos határon.

Mindenesetre Chiara szerint ettől menő, kétgyermekes anyuka ő, nem pedig csak egy egyszerű átlagosnak mondható. Ezzel mi is maximálisan egyetértünk.

,,Nem egy átlagos anyuka vagyok, én menő anyuka vagyok"

- írta bejegyzésében a világsztár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!