Chris Brown új arany fogsora kivakítja a szemed - ifaktor

A rapper 100.000 dolláros, mintegy 31 millió forintnak megfelelő arany fogsorával teli az internet.


Chris Brown egy igazi mágnes és hogy ezt fokozza, egy 24 karátos arany fogsort készíttetett magának, mágneses technológiával.

A lényeg nem a 31 millió forintot érő, 24 karátos arany grillen található, hanem a benne elrejtett mágneses technológiában. Thomas Conelly akit csak a celebek fogorvosának ismernek Amerikában, elmondta, mitől ennyire különleges a rapper új grillje.

A hátsó őrlőfogakba mágneses aranykoronákat tettek, így tökéletesen passzol Brown fogazatához az új csecsebecse. Ez pedig leginkább azért érdekes, mert nincs semmilyen fém burkolat a fogai belső, mint a grillek nagy részénél, így képes vele minden nehézség nélkül beszélni és énekelni.

TMZ

Természetesen egy ilyen randi a fogorvossal nem egy olcsó mulatság, így egyértelmű, hogy egy magyarországi középkategóriás ház árával vetekszik Chris Brown új mosolya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Így ünnepelte 35. születésnapját a világsztár rapper, Drake

Drake a legszorosabb baráti körével gyűlt össze, hogy megünnepelje születésnapját. Ezt pedig egy „Narcos" témájú bulival hintette meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!