Vörös szőnyeges randevút nyer Chris Evans-el - ifaktor
Chris Evans

A színész Ryan Gosling-al egy nyereményjátékot szervezett és a nyertes egy filmpremieren vehet részt a sztárokkal.


Chris Evans és Ryan Gosling legújabb nyereményjátéka óriási sikert aratott: több mint 200 000 dollárt gyűjtöttek össze jótékony célra, és ezzel egy életre szóló lehetőséget adtak néhány szerencsés adományozónak.

Az adománygyűjtéshez kapcsolódó források szerint a Chris és Ryan 276 444 dollárt gyűjtött össze a Christopher's Haven, Inc., Evans jótékonysági szervezete számára, amely átmeneti, alacsony költségű lakhatást kínál rákos betegeknek és családjuknak, miközben otthonuktól távol Bostonban részesülnek kezelésben.

A két színész Omaze-szel összefogott, hogy pénzt gyűjtsön a szervezet számára. Az adakozók sorsoláson vehettek részt, hogy elrepülhessenek a "The Gray Man" című új film premierjére egy filmsztár kíséretében.

Úgy tudjuk, a nyertes Lula H. és lánya, Mariah volt Columbusból, OH-ból. Mindketten élvezni fogják a fizetett repülőjegyet, a 4 csillagos szállodában való tartózkodást és csatlakozhatnak Chrishez a "The Gray Man" vörös szőnyeges premierjén, ahol rengeteg fotót készítenek Chris-szel és Ryannel, akik mindketten a film főszereplői.

Ana de Armas és Billy Bob Thornton is szerepel a filmben, amely július 22-én jelenik meg a Netflixen.


Ne hagyd ki!