Chris Evans ebben az esetben lenne újra Amerika Kapitány - ifaktor
Chris Evans egy filmbemutatón

A rajongók hónapok óta találgatnak arról, vajon egyszer visszatér-e még Amerika Kapitány a Marvelbe?


A Bosszúállók: Végjáték című filmben Amerika Kapitány sorsa is megpecsételődött. Mint az képernyőn kívül kiderült, a Kapitány öregkorára visszaszerezte az összes Végtelen Követ, ezzel pedig beteljesítette küldetését. Ugyanakkor a hogyan? részletei mai napig nem tisztázódtak.

A Marvel-rajongók körében több hónapja téma, hogy látják-e valaha még Chris Evanst, mint Amerika Kapitány a filmsorozatban. A ComicBook amerikai képregényes rendezvényen megkérdezték a színészt, visszatérne-e újra a Kapitány bőrébe? A színész szűkszavúan nyilatkozott, miszerint csak akkor térne vissza, ha az „tökéletes” lenne.

„Nem szeretnék senkit lelombozni, de nagyon nehéz (döntés).”
„Ez egy nagyszerű dolog volt, amiért rendkívül boldog vagyok. Nagyon értékes számomra ez az egész. Pont ezért tökéletesnek kellene lennie. Ez a szerep nagyon sokat jelent nekem, így a visszatéréshez magasra kell tenni a lécet.”

- mondta.

A múlt évben rengeteg találgatás volt a rajongók között, ugyanis úgy tűnt, Amerika Kapitány visszatér, hogy egy másik karaktert segítsen. Ezt a színész sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!