Ebben a szerepben térhet vissza Chris Evans - ifaktor
Chris Evans Fantasztikus Négyes ruhában

Sokkal könnyebben eladható számára ez a karakter, mint Amerika Kapitány – állítja a színész.


Chris Evans egy interjúban kijelentette, hogy nagyon örülne, ha visszatérhetne régi karakterének bőrébe. A Fantasztikus 4-es Johnny Stormja a jelenlegi helyzetben sokkal élhetőbb megoldás lenne számára, mint újra Amerika Kapitány bőrébe bújni.

A színész leszögezte, hogy egyszer nem esett még szó bármi olyanról, hogy újra szerepet kaphatna egy esetleges folytatásban, de elmondása szerint már többször eljátszott a gondolattal.

„Nem lenne nagyszerű? Istenem nagyszerű lenne, de nem, senki nem keresett meg még ezzel.”

nyilatkozta a színész.

A legutolsó alakítása óta, több mint 15 év telt el és már nem is ugyanúgy néz ki mint akkor.

„15 vagy 20 éve volt már. Istenem de öreg vagyok. De nagyon szeretem ezt a karaktert de nem tudom, készül bármi mostanában a Fantasztikus 4-essel kapcsolatban?”

érdeklődött költői kérdésével Evans.

Továbbá azt is elmondta, hogy mennyire izgalmas lenne, ha egy mulitverzumi találkozás közepette, visszatérhetne Fáklyaként. Szerinte sokkal egyszerűbb lenne ezt eladni most neki, mint azt, hogy visszatérjen Amerika Kaptiányként. Az a szerep örökké fontos marad számára, ezért nem biztos, hogy megbolygatná, de Johnny karakteréből még van mit kihozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!