Ő lehet Chris Evans új barátnője - ifaktor
Chris Evans fekete pulóverben

Chris Evans a közösségi médiába jártas rajongók elől nem rejtheti el azokat az egyértelműnek vélt összefüggéseket, miszerint új barátnője lenne.


Amerika Kapitány, valódi nevén Chris Evans a világsztár színészek egyik legkelendőbb férfijának tartották. A múlt idő használata több, mint valószínű, hogy helyes, ugyanis a rajongói szerint nem lehet többé a szingli jelzővel illetni a színészt.

A rajongók olyan kémmunkába kezdtek, majd szájról-szájra járatták az infót, hogyha ez a kacsa még nem is igaz, akkor is annyira élethűen hangzik, hogy Chris Evans is elhihetné. A tények melyekre találgatásaikat alapozzák, hogy Evans a közösségi profilján tavalyelőtt egy „bekövetéssel” jelezte a 24 éves Alba Baptistának, hogy bizony érdeklődik iránta.

Ekkora azonban még semmilyen válaszreakció nem történt, majd 2021-ben a színésznő, aki Netflixen megjelenő „Harcos apáca” című filmben tűnik fel, visszakövette a színészt. A ravasz és tűkön ülő rajongók mostanra pedig azt is kiderítették, hogy a színésznő követési listáján az összes, Evanshez közeli ember is feltűnt, többek között bátyja Scott Evans is.

A két színész állítólag Európában látta elsőként egymást, mikor mindketten a kontinensen forgattak, majd az újévi posztja a spekulációk szerint már a színész kertjéből történt. Mostanra pedig az összeesküvés elméletek berobbantak, hiszen Evans és Baptista is Lisszabonban tartózkodnak, ahol a színésznő a családi perceket, míg Evans a pihenőidejét tölti. A rajongók szerint most is együtt vannak és már nagyon várják, hogy mikor igazolódik be a találgatásuk és kerül ki az első hivatalos, közös kép az Instagramra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!