Itt van Chris Hemsworth nagy sikerű filmjének a folytatása - ifaktor

A Netflix most jelentette be, hogy véget ért a Chris Hemsworth főszereplésével játszódó „Tyler Rake: Kimenekítés" című film folytatásának forgatása.


Chris Hemsworth, azaz Tyler Rake elit alakulatos katona visszatér a képernyőkre. Ezt a Netflix hivatalosan is bejelentette, most pedig a film előzetesébe nyerhettek bepillantást.

A kizárólagos Netflix-film első része 2020-ban debütált és a rendkívüli népszerűségének és nézettségének köszönhetően májusra a legnézettebb film lett. Ezt követően még az évben 99 millióan nézték meg Chris Hemsworthot. A film első részében a történet egy ex elit alakulatos zsoldos katonáról Tyler Rakeről szól, akit felbérel az indiai drog-maffia vezetője, hogy szabadítsa ki elrabolt fiát. A film ugyan Rake halálával végződik, de a stáb lista utáni részben megmutatják, hogy valahogy túlélte a lőtt sebet.

A Netflix egyelőre nem jelentett be pontos megjelenési dátumot, szóval mindenki vigyázzba, mert hamarosan jelentkezünk a pontos információkról!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alec Baldwin és sorstársai: top5 tragikus haláleset Hollywoodban

Mi is beszámoltunk róla, hogy Alec Baldwin egy tragikus balesetben agyonlőtte készülő filmjének vezető operatőrét. Az alábbi összeállításban öt hasonlóan hátborzongató esetet vizsgáltunk, amelyek megrázták Hollywoodot.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!