Itt van Chris Hemsworth nagy sikerű filmjének a folytatása - ifaktor
Chris Hemsworth egyik filmjében zöld pólóban napszemüvegben sétál egy piacon

A Netflix most jelentette be, hogy véget ért a Chris Hemsworth főszereplésével játszódó „Tyler Rake: Kimenekítés" című film folytatásának forgatása.


Chris Hemsworth, azaz Tyler Rake elit alakulatos katona visszatér a képernyőkre. Ezt a Netflix hivatalosan is bejelentette, most pedig a film előzetesébe nyerhettek bepillantást.

A kizárólagos Netflix-film első része 2020-ban debütált és a rendkívüli népszerűségének és nézettségének köszönhetően májusra a legnézettebb film lett. Ezt követően még az évben 99 millióan nézték meg Chris Hemsworthot. A film első részében a történet egy ex elit alakulatos zsoldos katonáról Tyler Rakeről szól, akit felbérel az indiai drog-maffia vezetője, hogy szabadítsa ki elrabolt fiát. A film ugyan Rake halálával végződik, de a stáb lista utáni részben megmutatják, hogy valahogy túlélte a lőtt sebet.

A Netflix egyelőre nem jelentett be pontos megjelenési dátumot, szóval mindenki vigyázzba, mert hamarosan jelentkezünk a pontos információkról!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!