A szexi Chris Hemsworth új filmjében ízig-vérig rossz lesz - ifaktor
Chris Hemsworth edzés közben félmeztelenül

Végre megláthatjuk, milyen mikor egy Chris Hemsworth film, nem a megmentésről, vagy az istenségről szól.


Chris Hemsworth végre kipróbálhatja magát a másik oldalon is. A legújabb Mad Max: Fury Road című filmben, életében először, rossz karaktert alakíthat.

A forgatás még mindig zajlik, de az biztos, hogy az ausztrál színész Anya Taylor-Joy teljes ellenkező tulajdonságaival felvértezettt karakterként fog feltűnni. A szerep merőben eltér az eddigi Hemsworth karakterektől. A film Kyle Buchanan novellája alapján készül: Blood Sweat & Chrome: The Wilde Story Of Mad Max: Fury Road.

A film producere a következőket mondta:

„George (Rendező) meglátta Christ és egyből szerelmes lett az ötletbe. Totális ellenkezőjét alakítja majd az eddig tőle megszokott karaktereknek. Sajnos olyan karakterek színészeit is pótolnunk kellett, akikre már nem számíthatunk.”

Szinte már mindenki egyértelművé tette, hogy a szerep nem arról fog szólni, hogy rosszként kezdi és a végén hősi cselekedet visz véghez. Végig egy ízig-vérig rossz karakter fog alkotni. A film nagyjából 2024 májusa körül lesz látható a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!