Chris Hemsworth újra farkasszemet nézhet szerelmével - ifaktor
Chris Hemsworth és Natalie Portman a Thor című filmben

A legújabb Thor filmben Chris Hemsworth hosszú évek után végre újra találkozhat szerelmével. Azonban a találkozás közel sem mindennapira sikeredik.


A film rendezője Taika Waititi nagyon örül, hogy végre Natalie Portman is visszatér a franchisehoz. Több mint 8 év telt el, mióta nem láttuk Jane Foster karakterét, aki most egy észveszejtő csavarnak köszönhetően újra szembe találja magát élete szerelmével.

Waititi a következőket mondta Portman (Jane) visszatéréséről:

„Egy teljesen más élete lett, aztán életed szerelme újra ott áll előtted, aki ráadásul ugyanúgy néz ki, mint Te. Thor számára ez felfoghatatlan.”

A rendező megerősítette, hogy a „Thor: szerelem és mennydörgés” a „Hatalmas Thor” című képregényt követi majd, amiben Jane rákos lesz és csak a villámterápia tudja őt meggyógyítani.

„Nem akarjátok, hogy Natalie ugyanúgy térjen vissza, tudós cuccokat a kezében hurcolva. Hogy amíg Thor repked, addig ő azon stresszel, hogy mikor tér vissza már megint – ez unalmas. Az kell tőle, hogy részese legyen ennek az egész kalandnak.”
„Natalie elképesztően vicces a valóságban. Kicsit dili és rendkívüli humorérzékkel rendelkezik. Ezek a tulajdonságai szerintem nem mutatkoztak meg az első részekben.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!