Sarah Jessica Parker reagál a Chris Noth elleni szexuális zaklatási vádakra - ifaktor
Sarah Jessica Parker és Chris North a Szex és New York forgatása közben

Sarah Jessica Parker reagált azokra a vádakra, melyek szerint az And Just Like That című filmben játszó Chris Noth több nőt is szexuálisan zaklatott. A színésznő hétfőn, december 20-án közös nyilatkozatot adott ki Kristin Davisszel és Cynthia Nixonnal.


"Mélységesen elszomorodtunk a Chris Noth elleni vádak hallatán"

- áll a Szex és New York mindhárom sztárjának Instagram-sztorijában megosztott üzenetben.

"Támogatjuk a nőket, akik előálltak és megosztották fájdalmas tapasztalataikat. Tudjuk, hogy ez sokszor nagyon nehéz dolog, és dicsérjük őket ezért"

Csütörtökön, december 16-án két nő jelentkezett, akik a The Hollywood Reporter című lapnak leírták a 67 éves színésszel való állítólagos, nem konszenzuális találkozásokat.

Zoe azt állította, hogy a Szex és New York öregdiákja "hátulról megerőszakolta" 2004-ben, amikor 22 éves volt.

A másik nő, Lily azt állította, hogy a wisconsini születésű férfi 2015-ben Noth lakásában "teljesen megerőszakolta".

"Azt mondta, hogy a házasság egy látszat. A monogámia nem valódi"

- magyarázta Lily.

"[Ő] hátulról szexelt velem egy székben. Egy tükör előtt álltunk. Sírtam, miközben történt. ... Kimentem a fürdőszobába, és felvettem a szoknyámat. Szörnyen éreztem magam. ... Minden álmom ezzel a sztárral, akit évek óta szerettem, szertefoszlott."

Az Equalizer sztárja, aki 2012 óta él házasságban feleségével, Tara Wilsonnal, az Us Weeklynek adott nyilatkozatában tagadta az állításokat:

"Az ellenem felhozott vádak, amelyeket olyan személyek tettek, akikkel évekkel, sőt évtizedekkel ezelőtt találkoztam, kategorikusan hamisak. Ezek a történetek akár 30 évvel ezelőttről vagy 30 nappal ezelőttről is származhatnak - a nem mindig nemet jelent - ez egy olyan határ, amit nem léptem át. A találkozások konszenzusra épültek. Nehéz nem megkérdőjelezni ezeknek a történeteknek a nyilvánosságra kerülésének az időzítését. Nem tudom biztosan, hogy miért most kerültek elő, de azt tudom: Nem bántalmaztam ezeket a nőket."

A hónap elején Noth csatlakozott az 56 éves Parkerhez és több korábbi Szex és New York-sztárjához az HBO Max újjáélesztésében, az And Just Like That-ben. A Golden Globe-jelölt, aki Mr. Big-et alakítja, az első epizódban meghalt, miután Peloton biciklivel tekert és szívrohamot kapott.

A kerékpárokat gyártó cég még aznap reagált a december 9-i epizódra.

"Biztos vagyok benne, hogy a SATC-rajongók hozzám hasonlóan elszomorodtak a hír hallatán, hogy Mr. Big szívrohamban meghal. Mr. Big sokak szerint extravagáns életmódot élt - beleértve a koktélokat, a szivarokat és a nagy steakeket -, és komoly kockázatnak volt kitéve, mivel a 6. évadban már volt egy korábbi szívproblémája"

- mondta a Peloton közleményében.

"Ezek az életmódbeli döntések és talán még a családi múltja is, ami gyakran jelentős tényező, valószínűleg a halálát okozta. A Peloton kerékpárral való tekerés talán még a szívroham késleltetésében is segített".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!