Chris Pratt magára haragította a világot új posztjával - ifaktor
Chris Pratt és felesége Katherine Schwarzenegger

A Marvel egyik nagy sztárja Chris Pratt, most lett kétszeres apuka. Ennek örömére posztolt egyet, amiben a múltját tekintve érdekes szófordulatokat használt.


Chris Patt kétszeres apuka lett! Ahelyett, hogy a világ vele örülne, most elég súlyos vádakkal kell szembenéznie, legalábbis amit a rajongoktól kap. Pedig csak egy örömteli, ártatlan posztnak indult.

A színész és felesége Katherine Schwarzenegger, életet adtak első közös kislányuknak. A kicsattanó örömében Pratt kiírta a közösségi oldalára, hogy mennyire boldog, amiért megáldotta a felesége egy csodálatos és egészséges kislánnyal. A rajongók azonban nem a gesztust, hanem a szóhasználatot ítélték el. Hogy miért?

A Galaxis Őrzői sztárjának van az előző házasságából egy másik gyermeke. Ez a gyermek pedig koraszülöttként, 2 hónappal a tervezett érkezés előtt érkezett. Mivel születése közben súlyos agyvérzést kapott, így testi hátrányosságai lettek. A most 9 éves Jack 1,5 kilóval jött a világra és több műtétet is átesett.

A sztárt többen illették ronda szavakkal, amiért azt írta, hogy „egészséges gyermekkel" ajándékozta meg őt a felesége, így úgy gondolják, hogy az ex-feleségétől született Jack, már nem is egészséges és fontos számára. Több mint valószínű, hogy a színészben egy percig nem fordultak meg ezek a gondolatok a poszt írása közben, mostanra azonban kezdhet magyarázkodni, ha helyre akarja állítani a hírnevét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!