Chris Pratt lesz a legújabb Garfield szinkronhangja - ifaktor
Chris Pratt és Garfield

Imádja a lasagnet, lusta, fifikás, de közben manipulatív. Igen! Ő nem Chris Pratt, hanem Garfield, akinek szinkronhangját maga „Űrlord" fogja kölcsönözni.


A történelem során az első Garfield-karaktert 1978-ban mutatták be, egy Jim Davis által alkotott képregényben. A lusta, hétfő-gyűlölő macska arról lett híres, hogy folyamatosan gondot okoz gazdijának, Jonnak és kutyájuknak, Odienak. Garfield 41 különböző újságban debütált és továbbra is rekordtartó, a legtöbb újságban megjelenő képregény-sorozat címben. Az új film forgatókönyvét nem más írja, mint a „Némó nyomában" című film írója David Reynolds.

A legutóbbi, imádnivaló hibrid Garfield-film 2006-ban debütált itthon. Ebben a filmben is Garfield hangját Bill Murray kölcsönözte, azonban az új alkotásra, valaki újat szerettek volna. Így jött létre a Garfield-Pratt kapcsolat. A színésztől egyébként nem áll távol a szinkronszínészkedés, hiszen több Lego-filmben hallottuk már és a most megjelenő Super Mario Bros.-ban is szintén szerepelni fog. Egyelőre a filmről hivatalos megjelenési információk még nincsenek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!