Chris Rock így próbált meg viccet csinálni a verekedésből - ifaktor
Chris Rock sapkában és kabátban

Chris Rock-ot hatalmas tapsvihar fogadta Bostonban, ahol az Oscar-gálán történ incidens óta, elsőként lépett fel.


Chris Rock és Will Smith verekedéséről kismillió hír kering az interneten, továbbá meme-k sorozatát gyártották le az internetezők, a pofon pillanatáról. Tudni illik, hogy Will Smith felszaladt a színpadra és pofon vágta Rock-ot, miután feleségén viccelődött.

Chris előadására szinte azonnal elfogytak a jegyek, így teltház volt a Bostonban található Wilbur színházban. Az előadását egy rendkívül egyszerű, de annál viccesebb kérdéssel indította:

„Nektek hogy telt a hétvégétek?”

TMZ

Majd folytatta:

„Nem igazán van sok mondanivalóm arról, ami történt, szóval ha azért vagy itt, hogy ezt meghallgasd, akkor írtam egy komplett szöveget erről a hétvége előtt. Egyelőre még feldolgozom, hogy mi is történt, szóval majd amikor odajutunk, beszélek róla. Lesz komoly és vicces része is.”

Az előadás alatt nem mondta el, hogy elfogadta-e Will Smith hivatalos bocsánatkérését, de elméletileg az eset óta nem beszéltek egymással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!