A Zálogcsillagokból ismert Chumlee brutálisan lefogyott - ifaktor
Chumlee áll egy bár tetején

Chumlee mára egy teljesen új ember, miután egy teljes ember súlyát dobta le magáról. Pedig a Zálogcsillagokban még láthattuk ezt.


A sorozat sztárja elmondta, hogy megunta, hogy folyton a súlya miatt kell szégyenkeznie és már nem is bírt el ekkora tömeget. Elmondása szerint ez egy hosszú és kemény harc volt, de amikor 2019 januárjában elérte a 160 kilót, rájött, hogy itt drasztikus változtatásra van szükség, hogy egészséges maradjon.

TMZ

A változás a következő hónaptól, azaz februártól indult, miután egy gyomorszűkítő műtéten esett keresztül. Ez az ételfogyasztásban is hatalmas szerepet játszik, ugyanis kevesebb evést követően is telinek érzed magadat. A gyomra mérete a műtétet követően akkora lett, mint egy banán.

Chumlee most mindössze 86 kiló, ami azt jelenti, hogy egy 74 kilós fogyáson ment keresztül. Ezzel nem csak egészségessé akart válni, de azt az egészséget meg is akarta tartani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!