Gyötrelmes elvonási tünetekkel küzdött Cinthya Dictator - ifaktor
Cinthya Dictator fekete ruhában ül a földön

Instagram-oldalán mesélt a népszerű fotós, Cinthya Dictator kínzó és gyötrelmes elvonási tüneteiről, amikkel leszokása alatt küzdött.


Cinthya azért mesélte el történetét követőinek, hogy minél több emberhez eljusson és tudjanak róla, hogy nem csak az általános értelembe vett függőségek léteznek.

A fotós ugyanis nem az alkohol vagy a drogok megszállottja, hanem a kávéé volt és nem szabad ezt a fajta addikciót sem félvállról venni, hiszen komoly egészségügyi károkat okozhat. Akárcsak Cinthyánál.

,,Mértéktelenül fogyasztottam a kávét, ami nagyjából szétmarta a hasamat, ezen kívül nagyon rosszul aludtam és nagyon sokszor fájt a fejem, ekkor úgy döntöttem, hogy elhagyom a kávét. Három nap elvonási tüneteim voltak, koffein elvonási tünetek: szédülés, hányinger, izomfájdalom, émelygés és elképesztő fejfájás. Amióta túl vagyok ezen, elmúlt a fejfájásom, minden hasi panaszom megszűnt és egyszerűen jobban érzem magam és a függőség is elmúlt és egyáltalán nem hiányzik"

- mesélte követőinek Cinthya az eltűnő történet funkcióban.

A fotós követői nem pontosan értették, hogy mit ért Cinthya kávéfüggőség alatt, így elárulta később: napi hat vagy akár több kévét is fogyasztott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!