Cinthya Dictator: „Különböző módokon kívánták a halálomat” - ifaktor
Cinthya Dictator fekete felsőben, arany ékszerekkel ül egy padon

A népszerű művész, Cinthya Dictator egy nagyon fontos társadalmi téma mellett szólalt fel Instagram-oldalán. Olyan problémára hívja fel a figyelmet, ami manapság számtalan embert érint.


Ez nem más, mint a ,,cyberbullyin", avagy az internetes zaklatás, amihez az utóbbi időben már az se feltétel, hogy közszereplő legyél, anélkül is bárki, bármikor betalálhat az interneten.

Cinthya ez ellen szólalt fel, közben pedig elmesélte, hányszor zaklatták őt is a közösségi médiában, vagy hányszor bántották őt cifrábbnál-cifrább megfogalmazásokkal.

„Az online térben milliószor próbáltak meggyőzni arról, hogy a Földön nincs még egy olyan undorító féreg mint én… különböző cifra módokon kívánták a halálomat vagy a meg nem fogantatásomat, esetenként a szüleim vesztét. Mindezek mellett csúnya, buta és semmire kellő is voltam.
18 éves korom óta vagyok a nyilvánosság előtt.
A cyberbullyngnak nagyon súlyos következményei vannak. És mostanra mindenkit érint aki fent van az interneten. Egyenlőre annyit tudok tenni, hogy beszélek erről én is"

- mesélte őszintén Cinthya.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!