Cinthya Dictator ezért nem szerepel már a médiában - ifaktor
Cinthya Dictator fekete ruhában ül a földön
Gyötrelmes elvonási tünetekkel küzdött Cinthya Dictator
Instagram/ @cinthyadictator

Cinthya Dictator ezért nem szerepel már a médiában

Cinthya Dictator most már sokkal tudatosabban éli az életét, mint tíz évvel ezelőtt. Teljes mértékben szeretne a párkapcsolatára és karrierjére koncentrálni. Palik Lászlónak mesélt magánéletéről, szakmájáról és még a gyerekvállalásról is.


Cinthya Dictator volt a vendége a Palikék Világa legutóbbi műsorának, ahol most olyan dolgokat is elárult magáról, amelyeket eddig még soha. Mesélt média szereplésének kezdetéről, arról az időszakról, amikor Varga Viktorral való párkapcsolatának minden pontját végig követhették a tévénézők.

Bár Cinthya elárulta, hogy most már nem tudna azonosulni azzal az énjével, akit a tévében megismerhettük, még sem csinálna semmit sem másképp. Mert úgy gondolja szükségesek voltak számára, azok a hullámvölgyek, annak érdekében, hogy az az ember lehesse, aki ma.

Azonban tanult a múltjából, most már sokkal privátabban éli az életét és igyekszik karrierjére koncentrálni. Aminek meg is van az eredménye, hiszen halmozza az, olyan szakmai sikereket, mint például az ösztöndíj vagy éppen egy nemzetközi együttműködés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!