Levillogták Conor McGregort az ír rendőrök - nem autogramért - ifaktor
Conor McGregor fekete trikóban edzés közben

A profi ketrecharcos, Conor McGregor állítólag más embereket is veszélybe sodort vezetési stílusával, ezt pedig a rendőrség nem kultiválta.


A tehetsége mellett balhéiról is híres Conor McGregort őrizetbe vették Írországban, miután veszélyeztette az embereket vezetési stílusával. A szupersztárt dél-Dublinban kapcsolták le, miután Bentley Continental GT típusú autójával, több közlekedési szabályt is megszegett.

TMZ

A rendőrök a helyszínen őrizetbe vették a 33 éves McGregort és több milliós autóját pedig később elkobozták. Ezt követően a helyi rendőrkapitányságra kapott meghívót, ahonnan később óvadék letétele után, kiengedték.

McGregor sajtósa szerint, éppen úton volt edzeni, amikor megállították a rendőrök, mivel megsértett egy közlekedési szabályt. Ekkor drog-és alkoholtesztnek vetették alá, amin átment, így akkor, ott helyben elengedték. Mostanra pedig autóját is visszakapta.

A sztár bírósági meghallgatása áprilisra várható. Amennyiben úgy ítélik meg, hogy bűnös, akár 6 hónap szabadságvesztésre is ítélhetik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!