Gyermekeivel gyűjt szavazatokat magának Cooky - ifaktor
Szécsi Debóra és Cooky és két gyermekük: Nátán és Kevin.
Emlékezhetünk rá, hogy a francia lemezlovas, Cooky legutóbb a Dancing with the Stars kapcsán kapott hideget-meleget, amiért szerepeltette gyermekeit a műsorban.


„Ők szavaztak rám! Ti is? Ha nem akkor nem késő. Radio1 kedvenc DJ-E…."

– írta Cooky, akinek talán kicsit jobban kéne vigyáznia, hogy a Rádió1 legjobb Dj-je szavazásra a gyermekeivel hívja fel a figyelmet, mivel legutóbb hatalmas balhé kerekedett a dologból.

A bejegyzés ide kattintva látható.

A Dancing with the Stars egyik adásának tematikája az emlékek éjszakája volt, amely kapcsán a való életben férj és feleség, Debóra és Cooky a gyermekeikkel közös emlékeiket jelenítették meg, amelyben egy rövid jelenet erejéig két kisgyermekük is szerepet kapott.

Cooky-ék produkciója nemcsak a közönséget osztotta meg akkor, hanem Bereczki Zoltán sem ment el a dolog mellett szó nélkül, aki köztudottan óvja magánéletét a nyilvánosságtól.

„Fú… nekem nagyon nehéz most megszólalni, mert azt hiszem, hogy amit most láthattunk, abban nincs társadalmi egyetértés és ez nagyon messze menne ez az értékelés innentől kezdve, úgyhogy én a rumbáról szeretnék beszélni, ami viszont 1 százalék volt ebben a dologban"

– mondta Bereczki, amelyet a rádiós sem hagyott szó nélkül és visszaszólt a zsűritagnak.

Végül a LifeTV Ébredj velünk című műsorában kibékültek a felek. Ezúttal vajon ismét bírálni fogják Cooky-t, amiért a gyermekeivel „hirdeti" a szavazást?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!